Boek een studiosessie!


Een persoonlijk portret

Naast de vele buitenshoots die ik aanbied is het ook mogelijk om een prachtig portret te laten maken. In mijn thuisstudio creëren we samen een beeld dat jouw karakter perfect vastlegt. De foto wordt een prachtig kunstwerk voor aan de muur. Een haast schilderachtig geheel waarbij de ogen en het karakter centraal staan.


LICHT

Ik werk met flitslicht en verschillende bounce-technieken. Het flitslicht geeft mij eindeloze creatieve mogelijkheden waarmee ik de mooiste kunstwerken kan creëren en prachtige persoonlijke portretten kan maken.

studioportret, fine-art fotografie, fine-art, rembrandtstudioportret, fine-art fotografie, fine-art, rembrandt

Investering

"Portret"

Een prachtig portret om in te lijsten

Deze fotoshoot omvat:
♥ 3 digitale bewerkte en geretoucheerde fotobestanden.
♥ 2 uur make-up
♥ 1,5 uur fotografie


€ 450,-

GRAAG!


Wat leuk dat jullie willen dat ik voor jullie deze prachtige foto's ga maken! Hierboven heb je al een idee van mijn werk kunnen krijgen en ik voel mij vereerd dat ik anderen blij kan maken met datgene wat ik het liefste doe. Als ik voor jullie hetzelfde mag betekenen dan zal ik dat met alle liefde en toewijding voor jullie doen.


Een fotoshoot hoort uiteraard prachtige foto's op te leveren en jullie een mooie ervaring te geven. Het plezier dat jullie in de shoot hebben straalt van de foto's af. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om jullie op je gemak te stellen en zoveel mogelijk verschillende foto's te maken. Zo hebben we aan het einde van de shoot een mooie collectie foto's die voor jullie een prachtige herinnering vormt om op terug te kijken.

Hebben jullie zelf ideeën dan sta ik daar uiteraard voor open. Ik ben laagdrempelig en alles is met mij te bespreken.


Vul hiernaast jullie gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jullie op om de portretshoot definitief in te plannen.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie dolgelukkig te kunnen maken met de allermooiste foto's.