De First Look


Onlangs mocht ik de prachtige dag van Femke en Stan vastleggen. Wat een geweldig koppel waren ze samen en wat hadden ze dag prachtig georganiseerd. Ik neem jullie even kort mee naar het begin van hun dag.


Zoals altijd op bruiloften liep ook hier de planning wat uit en samen met Stan stond ik te wachten tot Femke haar entree zou maken. Stan had de Ford van zijn opa uit 1947 meegekregen als trouwauto en stond daar glimmend van trots naast. Een voorbijganger haakte een praatje aan en Stan kletste gezellig mee. De man vroeg of Stan niet zenuwachtig werd om te moeten wachten op zijn bruid, maar vol liefde en met een brede lach antwoorde hij dat hij op háár zijn hele leven wel kon wachten. 


Uiteindelijk kwam het verlossende belletje, Femke zat in de auto op weg naar de locatie. Niet veel later kregen we de auto van haar zus in zicht en en snel begaf Stan zich naar een idyllisch boslaantje waar hij haar voor het eerst zou gaan zien. 


Vol zenuwen stond hij met zijn rug naar haar toe te wachten tot zij hem op zijn schouder zou tikken en hij haar eindelijk voor het eerst zou mogen zien. Toen dat moment eindelijk kwam zag je de wereld om hen heen verdwijnen. Even waren alleen zij daar nog. Twee geliefden die elkaar met nieuwe ogen zagen. De liefde spatte er volmondig van af. 


Wat een eer dat ik dit intieme moment tussen hen samen mocht meemaken en vastleggen.