Moeder-Kind fotoshoot


Omdat moeders bijna nooit op de foto staan


Wij moeders zijn altijd degene die de foto's maken van onze kinderen en hoe papa zo lief met ze speelt. Maar zelf staan we er eigenlijk bijna nooit op. Daarom vind ik dat iedere moeder deze Mommy & Me fotoshoot zou moeten doen. Om die prachtige onvoorwaardelijke liefde tussen jou en je kindje vast te leggen. Ze groeien zo snel en voor je het weet zijn ze groot. Juist die liefdevolle momentjes die je nu met ze hebt horen ingelijst te worden. Want zeg nou zelf? Er is toch niets mooiers als dat?

mommy & me, mama en ik, mommy and me, moeder dochter fotografie, moeder dochter, mama en ik foto, mama foto, dochter

De juiste setting


Om tot de mooiste foto's te komen is de juiste setting belangrijk. Met de kleinsten zoeken we een rustig plekje waar ze veilig kunnen rondstappen. Zo hebben we alle rust en ruimte om liefdevolle foto's te maken.

Met de grotere kinderen is het geweldig om het spelelement ook vast te leggen. Een plek waar ze kunnen klimmen, klauteren en ravotten en waar jij mee kan doen in het spel zorgt juist hier voor de mooiste foto's van jullie samen.

Ik weet een heleboel leuke plekjes die voor elke leeftijd geschikt zijn. Maar misschien heb je zelf wel een plekje wat voor jullie erg dierbaar is.

mommy & me, mama en ik, mommy and me, moeder dochter fotografie, moeder dochter, mama en ik foto, mama foto, dochter
mommy & me, mama en ik, mommy and me, moeder dochter fotografie, moeder dochter, mama en ik foto, mama foto, dochter
mommy & me, mama en ik, mommy and me, moeder dochter fotografie, moeder dochter, mama en ik foto, mama foto, dochter
mommy & me, mama en ik, mommy and me, moeder dochter fotografie, moeder dochter, mama en ik foto, mama foto, dochter
mommy & me, mama en ik, mommy and me, moeder dochter fotografie, moeder dochter, mama en ik foto, mama foto, dochter
mommy & me, mama en ik, mommy and me, moeder dochter fotografie, moeder dochter, mama en ik foto, mama foto, dochter
mommy & me, mama en ik, mommy and me, moeder dochter fotografie, moeder dochter, mama en ik foto, mama foto, dochter
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels
fotografie, mommy and me, mama en ik, liefdevolle, fotoshoot, amersfoort, nederland, fotozoet, Lisa Cunningham-Sammels

Lieve woorden

Lieve woorden

“Samen met mijn dochtertje een shoot gehad in de duinen.
In een woord wauw!!
Lisa heeft super mooie foto’s gemaakt.
Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat!!”

Investering

'little moments'

Voor de allerkleinsten die nog niet zo lang voor de camera kunnen staan.
Deze fotoshoot omvat:

♥ 15 digitale bewerkte fotobestanden.
♥ 45 minuten fotograferen op locatie.

€ 179,00

'unconditional love'

Als je geen moment van jouw kind wil missen.
Deze fotoshoot omvat:

♥ alle digitale bewerkte fotobestanden (ca. 70)
♥ tot 1,5 uur fotograferen op locatie
♥ een minialbum van de mooiste 15 foto's

€ 299,00

Wil je meer fotobestanden? Geen probleem! De bijkomende kosten per digitaal bestand zijn € 10,00. Alle bovengenoemde prijzen zijn vrij van btw. Mijn kosten voor de heen- en terugreis naar de locatie – vanaf postcode 3825 BH – komen hier nog bij: deze bedragen € 0,30 p/km.

Super tof!


Wat leuk dat je wil dat ik voor jou met je kindje deze liefdevolle foto's ga maken! Hierboven heb je al een idee van mijn werk kunnen krijgen en ik voel mij vereerd dat ik anderen blij kan maken met datgene wat ik het liefste doe. Als ik voor jou hetzelfde mag betekenen dan zal ik dat met alle liefde en toewijding voor je doen.


Een fotoshoot hoort uiteraard prachtige foto's op te leveren en jullie een mooie ervaring te geven. Het plezier dat jullie in de shoot hebben straalt van de foto's af. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om jullie op je gemak te stellen en zoveel mogelijk verschillende foto's te maken. Zo hebben we aan het einde van de shoot een mooie collectie foto's die voor jullie een prachtige herinnering vormt om op terug te kijken.

Hebben jullie zelf ideeën dan sta ik daar uiteraard voor open. Ik ben laagdrempelig en alles is met mij te bespreken.


Vul hiernaast jullie gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jullie op om de mommy & me fotoshoot definitief in te plannen.


Ik kijk er naar uit om jou en je kindje te ontmoeten en jullie dolgelukkig te kunnen maken met de allerliefste foto's.