Boek een Minishoot!


Wat is een minishoot?

Met enige regelmaat organiseer ik minishoots: toffe korte fotoshoots van maximaal een klein halfuurtje voor een mooi prijsje. De minishoots zijn meestal rondom een bepaald thema of feestdag. Ze zijn een leuke introductie om mij als fotograaf te leren kennen. Ook voor gezinnen met jonge kinderen tot een leeftijd van 5 jaar zijn deze korte shoots erg geschikt, omdat zij nog niet de aandacht hebben om een volledige shoot van minimaal een uur te kunnen doen.


Wanneer zijn de minishoots?

Hieronder vind je de minishoots die op de planning staan. Houd deze pagina en mijn social media in de gaten als dit jou leuk lijkt om een keer te doen.

familiefotograaf, gezinsfotograaf, familiefotografie, gezinsfotografie, gezin fotograaf, fotografie, minishoot

BOEK NU: Lente Minishoot


Ben jij op zoek naar een unieke manier om de lente te vieren? Dan heb ik iets speciaals voor jou! Kom naar deze lente minishoot en leg jouw gezin in deze mooie tijd van het jaar vast.


Ik zal jullie als professionele fotograaf begeleiden tijdens de fotoshoot en ervoor zorgen dat jullie op je best op de foto staan. Of je nu alleen, met je partner of met je hele gezin komt, samen maken we de mooiste herinneringen.


De lente is een prachtige tijd van het jaar en daarom bied ik deze speciale minishoot aan. De minishoot is ideaal als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. In ongeveer 25 minuten maken we een hele serie prachtige foto's. Na afloop ontvang je een galerij vol foto's waaruit je zelf de beste 10 foto's mag uitzoeken. Die 10 foto's ontvang je digitaal in hoge resolutie, zodat je deze foto's voor altijd kunt koesteren.


Tot slot wil ik benadrukken dat deze lente minishoot maar een beperkte tijd beschikbaar is. De lente is een kort seizoen en daarom wil ik ervoor zorgen dat je deze prachtige tijd van het jaar optimaal kunt benutten. Dus wacht niet langer, boek nu jouw lente minishoot en wees verzekerd van een unieke en onvergetelijke ervaring.


Datums: zondag 26 maart 2023 (VOL) en zondag 2 april 2023 (nog 1 plekje!)