Wat is een minishoot?

Met enige regelmaat organiseer ik minishoots: toffe korte fotoshoots van maximaal een klein halfuurtje voor een mooi prijsje. De minishoots zijn meestal rondom een bepaald thema of feestdag. Ze zijn een leuke introductie om mij als fotograaf te leren kennen. Ook voor gezinnen met jonge kinderen tot een leeftijd van 5 jaar zijn deze korte shoots erg geschikt, omdat zij nog niet de aandacht hebben om een volledige shoot van minimaal een uur te kunnen doen.


Wanneer zijn de minishoots?

Hieronder vind je de minishoots die op de planning staan. Houd deze pagina en mijn social media in de gaten als dit jou leuk lijkt om een keer te doen.

familiefotograaf, gezinsfotograaf, familiefotografie, gezinsfotografie, gezin fotograaf, fotografie, minishoot

KERST minishoot VOL!!


Het voelt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer kerst. Maak jullie kerstkaarten dit jaar extra leuk met persoonlijke foto's van jullie zelf in een prachtige kerst setting.

De kerstmini's zijn dit jaar binnen in een prachtige leegstaande kas. Hier zal ik een mooie set voor jullie opbouwen in kerstige sferen zodat jullie in stijl op de foto kunnen. Trek dus je mooiste kerstkleding maar vast aan en verras iedereen met een serie geweldige kerstfoto's.


Tijdens deze kerstmini maken we in ongeveer 25 minuutjes een diverse serie van foto's, zodat jullie de mooisten kunnen kiezen voor op de kerstkaart.

Binnen 4 weken na de shoot ontvangen jullie van mij een galerij met zo'n 30 foto's waaruit jullie er 10 zelf mogen uitkiezen. Willen jullie ze allemaal? Geen probleem! Alles is mogelijk.


Waar: Breukelen

Wanneer: Zondag 12 november

Kosten: € 120,-

Upgrade alle foto's: € 95,-

Losse extra foto's: € 10,- per stuk.

Bekijk hier een vorige editie: