DE VOLGENDE BRUILOFT FOTOGRAFEER JIJ VOL ZELFVERTROUWEN!


Workshop bruidsfotografie


In de zomer van 2020 kreeg ik mijn eerste aanvraag binnen van een bruiloft, en dat terwijl ik nog helemaal geen bruiloften aanbood. Natuurlijk was ik enthousiast en voelde ik mij vereerd dat iemand MIJ als fotograaf op hun bruiloft wilde hebben. Maar ook sloeg gelijk de twijfel toe: ben ik wel goed genoeg? Kan ik zo'n ontzettend belangrijk moment in iemands leven wel goed vastleggen? Wat als ik momenten mis of mijn camera instellingen niet op tijd goed weet te krijgen?


Inmiddels heb ik meer dan genoeg bruiloften gefotografeerd en weet ik exact wanneer ik wat moet doen, welke instellingen ik moet gebruiken bij welk licht, en hoe ik een bruidspaar zo ontspannen mogelijk voor de lens krijg. Tijdens de workshop trouwfotografie deel ik graag al mijn kennis met jou zodat ook jij met vertrouwen bruiloften kan gaan fotograferen!

Ik ga je helpen!

Toegankelijk en bomvol tips

Ben jij beginnend trouwfotograaf en wil je in korte tijd veel leren? Dan ben je bij deze workshop trouwfotografie op de juiste plek.


We beginnen de workshop trouwfotografie met een lekkere kop thee en een goed gesprek over hoe je een bruiloft goed kan vastleggen. Wat kom je zoal tegen en welke instellingen heb je wanneer nodig? Natuurlijk mogen jullie mij alles vragen wat er maar in je opkomt. Of het nu gaat om het technisch goed fotograferen of om de marketing eromheen. Ik geef open en eerlijk antwoord op al jullie vragen.


Ik neem jullie mee in mijn eerste aanvraag, de paniek die ik voelde, en hoe ik mij daarna herpakt heb. Ik laat jullie zien welke stappen ik heb genomen om te komen waar ik nu ben, en welke acties jij op dit moment kan ondernemen om ook een echte professional te worden.

Een complete cursus bruidsfotografie


Alles wat je wil leren over jouw rol als fotograaf op een bruiloft, zoals:


  • Welke instellingen gebruik ik voor mijn camera?
  • Welke lenzen gebruik ik tijdens een bruiloft?
  • Wat neem ik verder allemaal mee naar een bruiloft?
  • Hoe ga ik om met lastige licht situaties?
  • Hoe leg ik details van de bruiloft vast?
  • Hoe poseer ik een bruidspaar?
  • Hoe voer ik een kennismakingsgesprek?
  • Hoe bepaal ik mijn prijzen?
  • Wat is een handige workflow?
  • Hoe trek ik klanten aan?


En natuurlijk nog heel veel meer!

Lijkt dit je helemaal geweldig? Meld je dan snel aan!

Workshop Trouwfotografie 2024

De workshop vindt plaats in * op * en duurt van 09:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie.

Alle foto's die tijdens de workshop gemaakt worden mogen gebruikt worden voor je portfolio, wel is het de bedoeling dat je bij gebruik op social media alle deelnemende leveranciers tagt. De taglijst wordt je per mail toegestuurd na deelname aan de workshop.


InclusIEF:

- Drinken

- Een lekkere lunch

- BTS Foto's


EARLY BIRD KORTING:
€ 425,- nu voor slechts € 350,-


Aanmelden: