Jullie gaan trouwen!

Allereerst: Van harte gefeliciteerd! Tenminste, ik ga er van uit dat als je op deze pagina aan het lezen bent, jouw geliefde op de knieën is gegaan en je ten huwelijk heeft gevraagd. Of misschien ben jij wel op je knieën gegaan. Hoe dan ook: het was vast een prachtig romantisch moment vol liefde!


En nu moet er natuurlijk een heleboel geregeld worden! Een datum, een locatie, een pak/jurk, ringen, bloemen, uitnodigingen. Er komt een heleboel op jullie af! En je zou het bijna vergeten, maar een trouwfotograaf mag in dit lijstje natuurlijk echt niet ontbreken!


Herinneringen!

Jullie bruiloft, de mooiste dag van je leven. Dit is dé dag dat je 'ja, ik wil' zegt tegen de persoon die je het allerliefste vindt. Die dag wil je je dus ook voor altijd herinneren, zonder ook maar een moment te vergeten. Maar helaas vervagen herinneringen en na een paar jaar. bij een jubileum, of als er kinderen komen, wil je terug kunnen kijken. En dat is waar ik in beeld kom!

Een bruidegom kust zijn bruid tijdens het Golden Hour.
Een bruidspaar kust elkaar na het ja-woord onder een boog van rozen

"Je beseft eigenlijk pas hoe belangrijk een goede fotograaf is als je het eindresultaat ziet"

"Je beseft eigenlijk pas hoe belangrijk een goede fotograaf is als je het eindresultaat ziet"

Ik leg alles vast.

Als trouwfotograaf leg ik alles vast wat voorbij komt: het moment dat je moeder jouw jurk dichtritst, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, het moment dat jullie 'ja, ik wil' zeggen en het moment van die liefdevolle eerste kus. Maar ook het moment dat oma een traantje wegpinkt, je vader niet trotser kan kijken of je zus stiekem jaloers is op die prachtige jurk. Elk moment van jullie bruiloft is belangrijk en probeer ik vol liefde te vangen. Zodat jullie er later met veel plezier op terug kijken. En wie weet zitten er op een dag de kleinkinderen op schoot terwijl jij een traantje wegpinkt van trots.


Kennismakingsgesprek

Als ik beschikbaar ben op jullie datum plannen we eerst een uitgebreide kennismaking waarin jullie alles over jullie dag kunnen vertellen. We snuffelen als het ware even aan elkaar zodat we zeker weten dat we een wederzijdse klik hebben. Jullie mogen demo albums bekijken en door mijn portfolio bladeren. Ook hoor ik graag alle ins en outs die die dag voor jullie belangrijk zijn. Natuurlijk ga ik jullie ook helpen met het inplannen van het voorlopige draaiboek. Na het kennismakingsgesprek ben ik altijd nog bereikbaar voor vragen.

Een lesbisch bruidspaar verlaat de ceremonie terwijl de gasten confetti over ze uitstrooien.
Een bruidspaar kijkt elkaar liefdevol aan tijdens de loveshoot.

"We voelden ons ontzettend op ons gemak bij Lisa en konden echt onszelf zijn tijdens de shoot."

"We voelden ons ontzettend op ons gemak bij Lisa en konden echt onszelf zijn tijdens de shoot."

een prachtig beige trouwalbum met de namen en trouwdatum van het bruidspaar. Eromheen foto's van de bruiloft en camera's

De grote dag

Tijdens de bruiloft leg ik vrijwel elk moment vast. Jullie hoeven niet op mij te letten, ik zorg dat ik altijd in de buurt ben om net dat ene moment te vangen. Tijdens de loveshoot neem ik natuurlijk de leiding en begeleid ik jullie voor de mooiste romantische foto's. Ook sta ik altijd paraat met zonnebrandcrème, blarenpleisters, hooikoortstabletten en alles wat je maar nodig kan hebben op een bruiloft. Zie mij als jullie BFF for the day die toevallig een camera heeft.


Het resultaat

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 48 uur een kleine preview van de eerste foto's. Binnen 8 weken is de hele collectie af. Deze komt dan in een speciale online galerij welke jullie ook kunnen delen met familie en vrienden. Zo kunnen jullie nog lang terugkijken en genieten van al die mooie momenten. Daarnaast zal ik een prachtig verrassingsalbum voor jullie maken met een aantal van de mooiste foto's van jullie dag. Willen jullie liever een groter album, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

De bruidegom steekt zijn arm triomfantelijk in de lucht terwijl hij zijn bruid innig zoent na de ceremonie.

Wat vonden andere bruidsparen?

Anne en Arjan dansen in de schaduw van een boom.
Lieve woorden

Anne en Arjan

Wij kozen voor Lisa omdat ze er fantastisch in slaagt om emoties en onverwachte momenten tijdens bruiloften vast te leggen, en hebben geen moment spijt gehad! Ze heeft de sfeer van onze dag mooi vastgelegd, inclusief de emotionele momenten, en kwam met bijzondere suggesties voor tijdens de love shoot. We zijn superblij met onze prachtige plaatjes en krijgen veel complimenten. Mooi om op deze manier terug te kunnen kijken!

een bruidspaar spuit twee flessen champagne leeg op een golfbaan.

Een flatlay van alle details die voor de bruid belangrijk zijn op de grote dag.

Investering

Als je Fotozoet boekt krijg je in ieder geval:

- minimaal 8 uur fotografie op jullie mooiste dag;

- binnen 48 uur een sneakpeek;

- hoge resolutie bestanden digitaal geleverd via een prachtige online galerij;

- een luxe handzaam verrassingsalbum met een selectie van de mooiste foto's;

- reiskosten binnen Nederland;

- jullie kostbare foto's voor 1 jaar veilig gebackupped.


vanaf 1995 euro

MOGELIJKE Upgrades:

Extra uren


Willen jullie graag elk moment van jullie dag vastgelegd hebben, van aankleden tot en met het feest, dan is dat uiteraard mogelijk. Zo weten jullie zeker dat er geen enkele herinnering verloren gaat.


Extra fotograaf


Met een extra fotograaf is het mogelijk om jullie bruiloft nóg uitgebreider te documenteren. Geen enkel moment hoeft meer gemist te worden.


Loveshoot vooraf


Willen jullie vooraf alvast wennen aan voor mijn camera te staan? Of willen jullie misschien een prachtige foto van jullie samen op te trouwkaart? Het kan allemaal met een mooie loveshoot vooraf.

Jullie krijgen hierbij een klein harmonicaboekje met 15 foto's die jullie ook digitaal ontvangen.

 

Videograaf


Willen jullie naast de prachtige foto's die ik maak ook bewegende beelden van jullie dag? Jullie geloftes opgenomen om later terug te horen, de volledige ceremonie, elke emotie prachtig in beeld gebracht? Dan regel ik voor jullie een geweldige videograaf die alles perfect voor jullie zal vastleggen.

 

Luxe album


In de wereld van fotoalbums zijn de keuzes eindeloos. Van luxe leergebonden albums met gouden belettering tot dikke koffietafelboeken. Alles is mogelijk.

Same Day Edit


Ben ik er ook 's avonds bij het feest bij, dan kan ik tijdens het diner alvast een kleine selectie aan foto's vast voor jullie voorbewerken.

Zo kunnen jullie tijdens het feest de gasten al een mooie terugblik geven op jullie dag. En reken maar dat ik hier de meest emotionele, grappige en memorabele foto's uit selecteer.

Dronefotografie


Altijd al spectaculaire beelden willen hebben die niemand anders heeft? Jullie trouwlocatie beleven vanaf een standpunt dat normaal niet mogelijk is? Een groepsfoto waarbij werkelijk iedereen goed zichtbaar is? Ik regel voor jullie een geweldige dronefotograaf die beelden van jullie bruiloft maakt die anders niet mogelijk zouden zijn.

After Wedding Shoot


Tijdens de bruiloft hebben we maar beperkte tijd om mooie foto's van jullie samen te maken. Bovendien moeten jullie netjes en schoon blijven voor de ceremonie. Maar wat nou als we na de bruiloft nog een keer foto's gaan maken. Dan is de tijd geen factor en kunnen we jullie wildste dromen waarmaken.

De bruid wordt platgezoend door haar bruidsmeisjes.

Awardwinning trouwfotograaf

Een bruid en bruidegom laten blij hun trouwringen zien.
een bruidspaar kust elkaar te midden van een korenveld in het licht van de ondergaande zon.
Een lesbisch bruidspaar omarmt elkaar liefdevol aan de Maas.
Een bruidspaar staat in een veld vol wilde bloemen terwijl zij elkaar stevig vasthouden.
Een bruidspaar geeft elkaar een kusje achter de vilten hoed van de bruid.
Een bruidspaar geeft elkaar een romantische zoen.
Een bruidegom tilt de andere bruidegom alsof hij hem over de drempel zou tillen. Naast hen staat een oud Volkswagenbusje
Een vrolijk bruidspaar staat op een hoge oranje toren naast het IJ in Amsterdam.
Een bruidspaar geeft elkaar een kus op de heide, de wind laat haar jurk omhoog vliegen.
De bruid en bruidegom dragen onder hun bruidskleding bergschoenen en springen vrolijk van een bankje.
Een wat ouder bruidspaar geeft elkaar een innige kus tijdens zonsondergang. Het bruidsmeisje gooit de sleep lucht in.
FAQ

Hoe werkt het?

Als ik jullie bruiloft kom fotograferen dan zal ik dat met alle liefde en toewijding doen. Bekijk op deze pagina mijn starterstarief en de mogelijke upgrades. Als jullie na het kennismakingsgesprek net zo enthousiast zijn als ik zal ik jullie vragen om een korte vragenlijst in te vullen. Aan de hand daarvan stel ik een contract op waarin al onze afspraken staan en maak ik een factuur van 50% van het totaalbedrag voor de aanbetaling. Vier weken voor de grote dag neem ik weer contact met jullie op om te vragen naar het definitieve draaiboek en of er nog belangrijke wijzigingen zijn. Ook stuur ik dan de factuur voor de restantbetaling.

Wat is het beste moment om een trouwfotograaf te boeken?

Heel simpel: zodra jullie een datum hebben. De beste trouwfotografen worden altijd al ver van te voren geboekt, soms wel 3 jaar voor de bruiloft al. Dus wil je zeker weten dat ik jullie grote dag kan komen vastleggen, wacht dan niet te lang en reserveer in ieder geval jullie datum alvast.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Ik hou niets achter. Jullie ontvangen dus 'alle' foto's. Welke foto's lever ik niet op? Dubbele foto's, mislukte foto's en foto's die écht helemaal niets toevoegen aan jullie verhaal. 450 foto's is het minimum wat ik beloof bij een bruiloft van 8 uur, maar als er veel gebeurd op jullie dag kan dat zomaar het dubbele worden.

We zijn het niet gewend om voor de camera te staan, is dat een probleem?

Nee natuurlijk niet! Heel veel bruidsparen hebben geen ervaring met op de foto gaan en voelen zich ongemakkelijk bij het idee dat er straks een hele dag een camera op ze gericht is. Maar haal rustig adem, ik weet wat ik doe en ik weet hoe ik jullie op je gemak laat voelen. Gedurende de dag heb je waarschijnlijk amper in de gaten dat ik om jullie heen loop, en tijdens de loveshoot gaan we alleen maar heel veel plezier maken en jullie liefde vieren, foto's maken is bijzaak ;)

Een stapel minialbums in allerlei prachtige kleuren.
Een mannelijk bruidspaar springt elkaar speels op de rug tijdens de loveshoot.
Een minialbum omringd door foto's van de bruiloft, zonnebloemen, twee ouderwetse camera's en wat sfeermakende planten.

JA IK WIL!


Zijn jullie enthousiast geworden? Neem dan snel via dit formulier contact met mij op voor het inplannen van een gezellig kennismakingsgesprek.

Ik spreek graag met jullie af bij mij thuis in Amersfoort.


Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en of ik jullie mooiste dag mag gaan vastleggen!

*tarieven voor 2024/2025. Is jullie bruiloft in 2026 vraag dan naar de prijzen!

Wedisson awards 2024 selected for the 105th collection
logo van huwelijk punt nl
Logo van Trouwen in Nederland punt nl