Hoi! Ik ben Lisa Cunningham


Al van kinds af aan ben ik aan het fotograferen. Op mijn dertiende verjaardag kreeg ik mijn eerste digitale camera en sindsdien ging ik echt helemaal los. Alles wat los en vast zit werd door mij op de foto gezet, huisdieren, vriendinnen, schoolfeesten, familie, maar ook mooie uitzichten in het bos en de vaas met bloemen op tafel. Als ik een week op vakantie was geweest kwam ik terug met minimaal 10.000 foto's en in de familie kreeg ik dan ook al snel de bijnaam 'Tante Flits'.


Inmiddels zijn we al heel wat jaren en foto's verder en ben ik van mijn hobby mijn werk gaan maken. Vol passie zet ik jullie op de foto, en dat is voor ons beiden een feestje!


Wie ben ik naast fotografie en waarom de naam Fotozoet? Ik ben gek op alles wat roze, schattig, lief en zoet is. Het is dat mijn man er een stokje voor steekt, maar anders was ons hele huis vast al roze geweest. Gelukkig zijn we gezegend met twee prachtige dochters en mag ik in hun kamer helemaal los met mijn roze tik (voor zolang zij dat nog goed vinden uiteraard!). Vandaar dat er geen betere naam voor mij was als Fotozoet. 


Lieve woorden

Lieve woorden

“Laatst een shoot gedaan bij Lisa van fotozoet. Een shoot waar ik me enorm op verheugde, maar waar mijn kind (2) totaal anders over dacht. Wij hadden de shoot;”the love that binds us”. En ik kan je zeggen dat Lisa je erg op je gemak laat voelen. Daar waar mijn ergernis erg hoog lag door mijn kind, verzekerde ze mij ervan dat er echt wel mooie foto’s tussen zouden zitten. Ik ging enigszins teleurgesteld naar huis… in afwachting tot het resultaat. Die mocht ik al snel ontvangen! En in 1 woord…. WAUW!!”