Fotograaf uit Amersfoort.


Hoi! Ik ben Lisa Cunningham.

Al van kinds af aan ben ik aan het fotograferen. Op mijn dertiende verjaardag kreeg ik mijn eerste digitale camera en sindsdien ging ik echt helemaal los. Alles wat los en vast zit werd door mij op de foto gezet, huisdieren, vriendinnen, schoolfeesten, familie, maar ook mooie uitzichten in het bos en de vaas met bloemen op tafel. Als ik een week op vakantie was geweest kwam ik terug met minimaal 10.000 foto's en in de familie kreeg ik dan ook al snel de bijnaam 'Tante Flits'.


Inmiddels zijn we al heel wat jaren en foto's verder en ben ik van mijn hobby mijn werk gaan maken. Vol passie zet ik jullie op de foto, en dat is voor ons beiden een feestje!


Wie ben ik naast fotografie en waarom de naam Fotozoet? Ik ben gek op alles wat roze, schattig, lief en zoet is. Het is dat mijn man er een stokje voor steekt, maar anders was ons hele huis vast al roze geweest. Gelukkig zijn we gezegend met twee prachtige dochters en mag ik in hun kamer helemaal los met mijn roze tik (voor zolang zij dat nog goed vinden uiteraard!). Vandaar dat er geen betere naam voor mij was als Fotozoet


fotograaf amersfoort, familiefotograaf amersfoort, fotoshoot amersfoort, fotoshoot, fotograaf, bruidsfotograaf

Lieve woorden

Lieve woorden

“Lisa wat was jij geweldig! Alles was rustig met jou, geen stress. Eerste paar foto's die we gekregen hebben zijn we helemaal verliefd op! We zijn heel erg blij dat jij er was om onze mooie momenten vast te leggen.”


schrijf een review


Heb je een fijne ervaring met mij gehad en wil je dat graag delen zodat andere klanten weten wie ze in huis halen? Laat dan hieronder een review achter.

Wil je graag wat schrijven, maar weet je niet goed wat? Hieronder wat vragen die je kunnen helpen om het wat beter te verwoorden:

  1. Hoe ben je begonnen met het zoeken naar een fotograaf?
  2. Waarom viel ik voor jou op tussen de andere fotografen?
  3. Waren er redenen waarom je over mij twijfelde?
  4. Wat maakte je blij dat je mij gekozen hebt?
  5. Hoe heb ik jullie verwachtingen overtroffen?
  6. Zou je mijn werk aanbevelen?
  7. Wat wil je vertellen aan iemand die overweegt om mij te boeken?
  8. Is er nog iets anders wat je over je ervaring met mij zou willen delen?